Opgelet!! Zalig ontspannen begint hier bij de diner show

Nieuw: bekijk uitgaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetgelegenheid aan de Oosterdokskade in Mokum. Het markante café staat vertrouwd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het gezeligge “zeepaleis” en geniet van de prachtige aankleding, heerlijke Chinese kookkunst en vriendelijke bediening. Verscheidene specialiteiten staan op het menu, het beste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en uiteraard specialiteiten uit de eigen keuken.

dinnershow
Fifteen, het succesvolle concept van Jamie Oliver heeft ook in Amsterdam een vestiging. In Pakhuis Amsterdam, vlak naast de Passenger Terminal, zit het gezeligge restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast programmamenu, maar je kunt ook melden als je iets anders wilt eten. Onder andere als je geen fan bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een bistro dat het grotendeels moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een buitengewoon stoere plek en is voor ieder die houdt van rauw en industrieel. Het vaartuig, een oude Oostduitse visserboot, ademt een nostalgische sfeer die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met bijna spookachtige verlichting. Een mooie plek voor een knallende feest. De MS Stubnitz is een plaats waar meer dan 100 concerten en wekelijks populaire techno, house en minimal avonden plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, trendy lounge societiet middenin in het centrum van Amsterdam. NL is erg geliefd en dat is niet louter vanwege de ongedwongen ambiance en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met leuke, gezellige mensen. Bij binnenkomst valt ogenblikkelijk de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Op deze plaats kun je een heerlijk drankje drinken of even bijkomen van het dansen.

De Melkweg is één van de allerbekendste poppodia in Mokum. Het is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van popmuziek, dans, theater, film en verschillende beeldende kunsten. De ligging aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale kunstenaars. Met name de robuuste inrichting, centrale ligging en bijzondere Event Center Culemborg programmering maken de Melkweg uniek.

Club HOME is een trendy club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met elk een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ervaren hier gegarandeerd een uitstekende avond. Het met name het oudere publiek geniet duidelijk van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een echte intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je tegenwoordig niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze stad. Liggend aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de allergrootste discotheken van Mokum. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het interieur is trendy en modern. De ideale setting dus voor het trendy publiek dat zich er hoofdzakelijk ophoudt.Bij de nieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Ervaar in Event Center Culemborg een complete prachtige avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een geboortedag of jubelfeest wilt vieren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een gezellig avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Opgelet!! Zalig ontspannen begint hier bij de diner show”

Leave a Reply

Gravatar